Amatex

Webecos

Ontdek Webecos

Webecos

Webecos is exclusief ontwikkeld voor gebruik door professionele schoonheidsspecialisten. Uiteraard staat het behalen van mooie resultaten van een gezichtsbehandeling daarom voorop, zodat de klant ook een volgende behandeling wil boeken. Daarnaast gebruikt Webecos alleen ingrediënten die vriendelijk voor de huid zijn.

DISCOVER THE MAGIC!

Fijn om te weten

De crèmes van Webecos hebben een soepele textuur die gemakkelijk wegsmelt en snel de werkzame stoffen afgeeft aan de diepere huidlagen. Bovendien ruiken ze lekker. Dit komt doordat Webecos bij voorkeur gebruik maakt van natuurlijke geurstoffen.

Webecos Elementary Skincare

oer-Hollandse cosmetica

Webecos investeert jaarlijks een aanzienlijk deel van de winst in research and development. We volgen niet alleen de meest actuele vakkennis op de voet maar delen die ook graag. In onze eigen trainingscentra zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten dan ook altijd welkom voor goede en gedegen cursussen, opleidingen en workshops. Zo zorgen we ervoor dat ons vak te allen tijde pure kwaliteit blijft leveren.

Puur van huis uit

Vanuit deze heldere gedachte ontwikkelt en produceert Webecos al ruim 50 jaar huidverzorgende en huidverbeterende cosmetica. Elementary Skincare is eerlijke cosmetica die gebruik maken van pure ingrediënten, waarvan aangetoond is dat ze helpen het herstellend vermogen van de huid stimuleren. Cosmetica met therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen, zuivere etherische oliën en antioxidanten, die de huid de benodigde  elementen kan geven. Met unieke recepturen en texturen die zorgen voor een optimale opname van de werkstoffen door de huid. Onze actieve ingrediënten zijn vrijwel uitsluitend afkomstig uit natuurlijke bronnen. We gebruiken niets dat overbodig is, want waarom zou je aan cosmetica ingrediënten toevoegen die niets toevoegen? Elementary Skincare noemen we dat principe bij Webecos. Omdat alleen het goede goed genoeg is.

Webecos ook in jou salon?